Colour the World India

1 van mijn 1e Colour the World projecten. Voor een schooltje midden in de krottenwijken van Varanasi India. Wat een fantastische plek! De mensen die me goed kennen weten dat ik volledig opleef van krottenwijken. Of dat nu is in new Delhi of in Manilla, het maakt me niet uit. Het is de sfeer, de saamhorigheid, het gevoel dat ik krijg als ik daar loop... alles komt rauw en ongefilterd binnen. Waarschijnlijk vormt het een fijne balans in mijn leven als vormgever waarin alles mooi wordt gemaakt. Je ziet de mensheid in zijn puurste vorm. Zonder schil. Juist op deze plekken delen de mensen hun laatste broodje, is er altijd een glimlach... de mooiste avonturen heb ik hier beleeft. Nee niet altijd. Ook dit verhaal moet niet mooier gemaakt worden. Ik heb moeilijk verteerbare dingen gezien tijdens mijn reizen. Waar ik met niemand over praat. Veilig weggestopt in mij hart. Precies DAAR zit mijn drijfveer, de motor om door te gaan met Colour the world. Het is mijn missie. Mijn passie. Gelukkiger kun je met niet maken. This Story will be continued.